Pand aan Graaf van Solmsweg gaat vernieuwd de toekomst in

Moonen Vastgoed maakt het bedrijfspand aan de Graaf van Solmsweg 52 in ’s-Hertogenbosch tot een gebouw van deze tijd. We vervangen de installaties, brengen ledverlichting aan en zorgen ervoor dat het gebouw voldoet aan de eisen van deze tijd. Ook vernieuwen we de hoofdentree en laten we de parkeerplaats opnieuw bestraten. Ook AB Texel huurt..

lees meer

Prolease renoveert pand Europalaan ’s-Hertogenbosch

Het kantoorpand aan Europalaan 30 in ’s-Hertogenbosch staat op een zichtlocatie, langs snelweg A2. Het gebouw heeft een ruime parkeerplaats en oogt strak en stijlvol, als een pand met een moderne uitstraling. Wel kon het gebouw energiezuiniger worden. En juist dat laatste is waar leasemaatschappij Prolease voor zorgt. Besparen op energie Prolease huurt in het..

lees meer

Kaizen Institute Netherlands huurt verdieping in Artiqua

Artiqua heeft vanaf 1 februari 2018 een nieuwe huurder. Kaizen Institute Netherlands traint organisaties en medewerkers, was eerder al gevestigd in ’s-Hertogenbosch en betrekt in ons pand op bedrijventerrein De Brand een kantoorverdieping van zo’n 350 m2. Met medehuurders Siemens, Pink Roccade en Detron ontstaat er zo in Artiqua een aansprekende mix van bedrijven.  Blauwe..

lees meer