Kaizen Institute Netherlands huurt verdieping in Artiqua

Artiqua heeft vanaf 1 februari 2018 een nieuwe huurder. Kaizen Institute Netherlands traint organisaties en medewerkers, was eerder al gevestigd in ’s-Hertogenbosch en betrekt in ons pand op bedrijventerrein De Brand een kantoorverdieping van zo’n 350 m2. Met medehuurders Siemens, Pink Roccade en Detron ontstaat er zo in Artiqua een aansprekende mix van bedrijven.

 Blauwe blikvanger
Ons pand Artiqua in ’s-Hertogenbosch staat pal naast snelweg A2 vol in het zicht. Noem het blauwe gebouw op bedrijventerrein De Brand gerust een blikvanger, met z’n eigentijdse uitstraling en kenmerkende indeling. Artiqua voldoet aan de eisen van deze tijd, bestaat uit drie kantoorblokken die elk uitkomen op één centrale ruimte en biedt huurders alle gemak en comfort. Denk bijvoorbeeld aan een uitstekende klimaatvoorziening en ontvangstruimte. En dat nog los van het prachtige uitzicht.