Kennis van vastgoed in ’s‑Hertogenbosch

De wereld van zakelijk vastgoed is voor Moonen Vastgoed geen snelle wereld. In plaats daarvan stellen we persoonlijk contact voorop. We willen onze huurders kennen, weten waar onze klant naar zoekt. Dus zorgen we ervoor dat we de Bossche vastgoedmarkt kennen. Dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in en rondom ’s-Hertogenbosch en weten wat er speelt. Het resultaat van dat alles is een doordachte portefeuille, met panden op bijna elk bedrijventerrein van de stad. Elk voorzien van de eisen van deze tijd. En elk voorzien van de juiste faciliteiten.

Korte lijnen, voor u
Moonen Vastgoed is een familiebedrijf, in 1965 opgericht door Rien Moonen. Vandaag de dag is de bedrijfsvoering in handen van Bas Moonen en Jolanda van de Mortel-Moonen. We zijn broer en zus, goed op elkaar ingespeeld en liefhebbers van korte lijnen. Simpelweg omdat dit wel zo prettig schakelt – voor ons én voor u.

Wat hebben wij u te bieden?

  • Projectontwikkeling op maat
  • Herontwikkeling
  • Verhuur van bedrijfshallen en kantoren
  • Beleggingen
  • Beheer

Bas Moonen

Register beleggingsanalist en Master of Science in Real Estate (MSRE). Beschikt over een brede en inhoudelijke kennis van de vastgoedwereld en onderscheidt zich met een rustige aanpak. Liever eerst meerdere opties goed overdacht dan te gehaast gehandeld. Weloverwogen keuzes en oplossingen, noem ze gerust Bas z’n handelskenmerk.

Jolanda van de Mortel-Moonen

Begon in de jaren negentig bij Moonen Vastgoed. Kent het bedrijf dus door en door – en daarmee ook de vastgoedmarkt in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Jolanda rondde de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij af, is oplossingsgericht en beschikt over een groot netwerk. Dit als de beste basis voor alle kennis van de lokale vastgoedmarkt.

Ook zij huren via ons