Pand aan Graaf van Solmsweg gaat vernieuwd de toekomst in

Moonen Vastgoed maakt het bedrijfspand aan de Graaf van Solmsweg 52 in ’s-Hertogenbosch tot een gebouw van deze tijd. We vervangen de installaties, brengen ledverlichting aan en zorgen ervoor dat het gebouw voldoet aan de eisen van deze tijd. Ook vernieuwen we de hoofdentree en laten we de parkeerplaats opnieuw bestraten.

Ook AB Texel huurt langs A59
Bedrijven als Plieger en Tele-Sales Direct huren al langer hun ruimte in het gebouw aan de Graaf van Solmsweg. Zij hebben inmiddels gezelschap van AB Texel Fresh Transport, dat koeltransport van versproducten in Europa verzorgt. Vandaar de keuze voor de Graaf van Solmsweg: het pand en de naastgelegen bedrijfshal liggen pal naast snelweg A59. De vrachtwagens van AB Texel zijn dus zo op weg.