Home > Te huur > Graaf van Solmsweg 54
Terug naar overzicht

Graaf van Solmsweg 54 ’s-Hertogenbosch

Functionele bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden

De functionele bedrijfsruimte is gelegen aan de Graaf van Solmsweg op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch. De locatie bevindt zich nabij de doorgaande weg, de Rietveldenweg. Dit is dé verkeersader van het bedrijventerrein en biedt een uitstekende ontsluiting naar de A59 en de A2. De locatie ligt op ongeveer 2,5 km afstand van station Den Bosch centraal. Daarnaast is de bereikbaarheid met de bus en het eigen vervoer zeer goed te benoemen.

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (container terminal) transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken brouwerij neemt een prominente positie in op bedrijventerrein De Rietvelden. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige moderne bedrijfsruimten gerealiseerd.

Onderhavig object is gelegen op een ruim perceel en onder te verdelen in een showroom en bedrijfsruimte ter grootte van circa 720 m². De achtergelegen bedrijfsruimte heeft een oppervlakte ter grootte van circa 1.620 m² met een vrije hoogte van circa 4,6 m². Deze ruimte is voorzien van diverse lichtstraten, alsmede drie handbedienbare overheaddeuren.

Het object is naar opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan: Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter en Het Ertveld. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor onderneming in de categorieën 1 tot en met 4.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Functionele bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden

  • heaters
  • drie handbedienbare overheadduren
  • diverse lichtstraten
  • TL-opbouwarmaturen
  • sanitaire voorzieningen
  • kantineruimte met keukenopstelling
  • hekwerk met poort

Deel dit pand

Meer weten?

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging plannen voor dit object, bel ons op onderstaande nummer of vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

073-6429733
info@moonenvastgoed.nl