Home > Te huur > Graaf van Solmsweg 52a
Terug naar overzicht

Graaf van Solmsweg 52a ’s-Hertogenbosch

Gezamenlijke kantoor-/bedrijfsruimte met een functionele indeling

Onderhavig object betreft een kantoorruimte ter grootte van circa 425 m² gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk middels een gemeenschappelijke entree. De overige kantooretages zijn thans verhuurd.

De voor verhuur beschikbare gekomen bedrijfsruimte ter grootte van circa 1.500 m² kent een functionele indeling met voldoende vrije hoogte. Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van diverse lichtstraten wat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. Aan de rechterzijde van de bedrijfsruimte zijn diverse elektrisch bedienbare overheaddeuren gesitueerd.
Onderhavige kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. De Rietvelden is met circa 470 bedrijven het grootste bedrijventerrein van Den Bosch. Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal), transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken-brouwerij neemt een prominente positie in op De Rietvelden. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige, moderne bedrijfsruimten gerealiseerd.

De onroerende zaak bevindt zich nabij de doorgaande weg, de Rietveldenweg. Dit is de verkeersader van het bedrijventerrein en biedt een uitstekende ontsluiting naar de A59 en de A2.
Daarnaast kan de bereikbaarheid per openbaar vervoer als goed worden beschouwd; op circa vijf minuten lopen is een bushalte gelegen.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte kan in samenspraak met een kandidaat huurder worden bepaald. De bedrijfsruimte wordt gebruiksklaar opgeleverd en is onder andere voorzien van een betonvloer, heaters en elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Bij het object zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

Gezamenlijke kantoor-/bedrijfsruimte met een functionele indeling

Deel dit pand

Meer weten?

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging plannen voor dit object, bel ons op onderstaande nummer of vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

073-6429733
info@moonenvastgoed.nl